+40 753 019 898 noatransconst@gmail.com
Vanzari si Inchirieri Utilaje si Echipamente pentru Constructii
Manipulatoare Telescopice

Incarcator Telescopic Telehandler Manitou de Inchiriat 1635 MRT, 1742 MRT, 1850 MRT, 2150 MRT, 2540 MRT

Parametrii de lucru :
1635 MRT  – 16 metri cu 3500 kg
1742 MRT  – 17 metri cu 4200 kg
1850 MRT – 18 metri cu 5000 kg
2150 MRT  – 21 metri cu 5000 kg
2540 MRT – 25 metri cu 4000 kg

ACCESORII
TROLIU , FURCI , PAPAGAL , NACELE EXTENSIBILE , CUPE

Product Description

Daca va confruntati cu terenuri dificile, cu santiere congestionate, inchirierea pe termen scurt sau lung de incarcatoare telescopice poate fi solutia optima pentru cresterea productivitatii și pentru reducerea numarului de utilaje necesare lucrarii.

Brandul Manitou aflat în oferta noastra este lider mondial în echipamentele de manipulare a materialelor pe teren accidentat. Fie ca vorbim despre capacitatea de ridicare sau despre inalțime, puterea motorului, autonomia bateriei sau despre tractiunea integrala, aceste echipamente de manipulare sunt rodul unei munci susținute de cercetare și dezvoltare. Aceste manipulatoare oferă astfel o mare flexibilitate în utilizare.

Gama de manipulatoare telescopice rotative Manitou MRT cuprinde utilaje extrem de versatile, care combina beneficiile motostivuitorului cu cele ale incarcatorului telescopic și a macaralei rotative intr-o singura unitate. Potrivite pentru o gama vasta de lucrari industriale și de constructii, acestea dispun de putere și precizie, precum și de o manevrabilitate de exceptie.

Versatilitatea stivuitoarelor telescopice Manitou MRT se datoreaza și atașamentelor multiple, inclusiv cu brate extensibile, capete de sfredel, vagoneti, furci, ascensoare, platforme, macarale și chiar și cu atașamente pentru transport de persoane.

Utilajele au fost concepute pentru un maxim de siguranța în munca. Acestea sunt echipate cu console de reazem cu pivot fix cu o largă suprafata de sprijin si dispun de sisteme de monitorizare capabile să detecteze orice risc de supraincarcare.

Toate aceste beneficii vor genera timpi de executie redusi și o însemnata crestere a productivitatii.